Over ons

Hi! Wat leuk dat je een kijkje op onze website komt nemen. Wij zijn Evelyn en Elke en hebben sinds maart 2019 het voormalige BadhΓ»s de Flevo overgenomen. Dit hebben wij verbouwd tot een voor ons ware Strandbar bekend onder de naam; “Strandbar Thuishaven”. Beide zijn wij eerder werkzaam geweest op deze plek, hier zijnΒ  wij gevallen voor de magische locatie. Iedere avond een andere zonsondergang, de nodige reuring aan de boulevard door zowel jong als oud en vaak overladen met toeristen, ja deze plek moesten wij iets mee! Zusjes met een passie voor horeca, een pracht locatie en dol op elkaar, de basis van een succesformule zou je zeggen.Β 

Thuishaven-over-ons-1

Elke & Evelyn

Thuishaven-home-2

Beide opgegroeid in het vissersdorpje Makkum, uitgevlogen naar de randstad maar toch teruggekomen naar daar waar de wortels liggen; Makkum. Rigoureus gingen wij te werk door bijna alles aan te pakken en volledig onze eigen draai te geven aan wat een Strandbar voor ons betekent; veel zonlicht, natuurlijke kleuren en materialen, een modern interieur maar bovenal een laid-back en sfeervol restaurant van deze tijd.

Thuishaven-home-2

Samen met chefkok Nyk hebben wij een gevarieerde menukaart samengesteld met hierop een verscheidenheid aan alledaagse gerechten en vernieuwende minder bekende gerechten. Blijven vernieuwen en verbeteren houdt ons scherp en daarmee is de Strandbar blijvend verrassend voor jou als gast.

Tot snel! πŸ™‚

Thuishaven-over-ons-2

Nyk

Wat zeggen onze gasten?

  positive review  Wir haben im Urlaub immer wieder gerne den Abend mit dem Blick auf den Sonnenuntergang ausklingen lassen, dazu natΓΌrlich ein Bierchen und lecker Cocktail

  Andrea Kohm Avatar Andrea Kohm
  27 September 2019

  positive review  mijn ouders trakteerden mij onverwachts op een etentje. sinds de verandering niet meer geweest maar wat een verbetering en het eten was echt heerlijk!

  Row In Avatar Row In
  16 February 2020

  positive review  Super leuke meiden! ❀️ Prachtig uitzicht!

  Ineke Haarsma-van Der Meulen Avatar Ineke Haarsma-van Der Meulen
  21 March 2019