Over ons

Hi! Wat leuk dat je een kijkje op onze website komt nemen. Wij zijn Evelyn en Elke en hebben sinds maart 2019 het voormalige BadhΓ»s de Flevo overgenomen. Dit hebben wij verbouwd tot een voor ons ware Strandbar bekend onder de naam; “Strandbar Thuishaven”. Beide zijn wij eerder werkzaam geweest op deze plek, hier zijnΒ  wij gevallen voor de magische locatie. Iedere avond een andere zonsondergang, de nodige reuring aan de boulevard door zowel jong als oud en vaak overladen met toeristen, ja deze plek moesten wij iets mee! Zusjes met een passie voor horeca, een pracht locatie en dol op elkaar, de basis van een succesformule zou je zeggen.Β 

Thuishaven-over-ons-1

Elke & Evelyn

Thuishaven-home-2

Beide opgegroeid in het vissersdorpje Makkum, uitgevlogen naar de randstad maar toch teruggekomen naar daar waar de wortels liggen; Makkum. Rigoureus gingen wij te werk door bijna alles aan te pakken en volledig onze eigen draai te geven aan wat een Strandbar voor ons betekent; veel zonlicht, natuurlijke kleuren en materialen, een modern interieur maar bovenal een laid-back en sfeervol restaurant van deze tijd.

Thuishaven-home-2

Samen met chefkok Nyk hebben wij een gevarieerde menukaart samengesteld met hierop een verscheidenheid aan alledaagse gerechten en vernieuwende minder bekende gerechten. Blijven vernieuwen en verbeteren houdt ons scherp en daarmee is de Strandbar blijvend verrassend voor jou als gast.

Tot snel! πŸ™‚

Thuishaven-over-ons-2

Nyk

Wat zeggen onze gasten?

  positive review  Mooi uitzicht en heerlijke koffie met gebak. Prachtig uitzicht over het strand.

  Theo Janssen Avatar Theo Janssen
  26 oktober 2019

  positive review  een aanrader heerlijk en gezellig

  Ria Oostenveld Avatar Ria Oostenveld
  4 april 2019

  positive review  Super locatie, lekker eten en prettige bediening

  Sheela van Solt Avatar Sheela van Solt
  26 april 2020